Nya Iphone 7

Spekulationerna om den nya Iphone 7 fanns ute på nätet månader innan Apple själva kom ut med deras nya lansering. Eventet skedde i San Fransisco för någon månad sen då de t ledande företaget inom mobiltelefoner presenterade deras nya mobil och dess funktioner. Detta kommer du givetvis kunna läsa om i denna text och mer exakt vad du kan göra med den. Som du säkert känner till hade många ställt klockorna den morgon som Iphone 7 släpptes i Sverige. Vissa väljer att köpa den nya versionen, vissa väntar på att eventuellt en Iphone 7s ska släppas som Apple alltid tidigare har gjort. Dock går givetvis inte Apple ut med det eftersom de skulle förstöra för deras egna försäljning eftersom allt fler skulle säkerligen vänta tills de släpper sin uppdaterade version av Iphone 7.

Många förbättringar även om de ser likadana ut

Det finns några förbättringar och nya saker som skiljer Iphone 7 med Iphone 6s, men i stort sett är det relativt likadana. Det har samma form och layout, förutom att man har tagit bort uttaget till hörlurar och istället satt dit en extra högtalare. Då undrar säkert du som många andra, kan man inte lyssna på musik? Det gick spekulationer fram och tillbaka om Apple hade tagit bort uttaget för att sälja fler ipods som folk skulle lyssna på musik. Nej, så är inte fallet. Det är nämligen så att när du köper din Iphone 7 får du med ett par så kallade AirPods. Det är ett par trådlösa hörlurar som du kopplar via bluetooth. Hörlurarna ser precis likadana ut som de tidigare Apple har haft, det är samma snäcka förutom att de inte har någon sladd. Många har varit kritiska till hörlurarna och trott att de kommer lätt trilla ut ur öronen och att man lätt kommer tappa bort hörlurarna. Ja, det sista har de rätt i. Men det går att köpa till små påsar där man kan förvara sina hörlurar. Men faktum är att hörlurarna sitter bättre kvar i öronen än vad de tidigare har gjort. Man kan dansa, springa och gymma med dem utan att de åker ur. Då tål de nog de mesta. Detta är ett perfekt köp för dig som vill överrösta musiken i gymmet men inte vill ha en jobbig och hängande sladd runt om dig. Apples nya hörlurar är extremt isolerande från ljud utifrån.

Mycket bättre kamera

Kameran är något som skiljer Iphone 7 från de andra mobilerna, eller snarare kamerorna. På den nya mobilen finns det två kameror. Spekulationerna gick att de skulle vara en vanlig kamera och sedan en kamera som fotade i svartvit, men om man tänker efter så går de redan eftersom man kan välja att fota i filter på Iphones kamera. Nej, utan de nya kamerorna är en vanlig kamera men sedan en fish-eye kamera. Dessa två kan samspela och få till nästan 3D-bilder.

En till sak på nya Iphone 7 är att den finns i nya färger. Tidigare har det funnits som mest att få sin Iphone i guld, rose och silver. Nu kan man välja till ytterligare två färger, matt svart och blankt svart.