Coola kuddhögtalare

Vi från interactiveinstitute.se vill tipsa och rekommendera ett par extremt coola kuddhögtalare. Dessa högtalare kan du bland annat hitta på coolstuff.se som dessutom är en hemsida vi i allmänhet rekommenderar. De har ett enormt stort utbud på varor som kan både vara extremt praktiska men vissa kan även vara rena motsatsen. Mestadels är deras syfte att ha roliga varor men de har även genomtänkta som finns i många olika kategorier. De har bland annat en kategori som heter teknik, där vi bland annat från interactiveinstitute.se är inne ofta och håller koll.

Somna till favoritmusiken utan att störa din partner

Dessa kuddhögtalare är två små samt tunna högtalare som du kan ha under din huvudkudde eller soffkudde utan att det stör dig eller på något sätt känns. Dessutom isoleras ljudet såpass bra att den som ligger bredvid dig inte hör något av vad du lyssnar på. De allra flesta ligger och sover bredvid någon som man gillar väldigt mycket. För någon man gillar så vill man givetvis visa respekt, omtanke, hänsyn och aktsamhet bland annat. Dock kanske det kan vara så att du älskar att somna till musik fast den bredvid dig tycker att det är det värsta som finns. Då är detta det absolut bästa köpet du kan införskaffa dig, med tanke på att de små högtalarna inte stör någon annan än dig.

 

Detta har tidigare varit ett problem, då folk har försökt att endast rikta högtalaren åt ett visst håll, eller lagt en filt över högtalaren. Dock har försöker inte varit speciellt framgångsrika eftersom ljudet hörs i hela rummet oberoende på åt vilket håll högtalaren står eller om den har en filt över sig. Vissa diskuterade även vad för typ av låtar som skulle spelas då de båda hade olika åsikter om vad som är avkopplande. Detta är givetvis något som inte ska förstöra en relation och det är viktigt att man ska få behålla din åsikt. Därför har coolstuff.se kommit med denna briljanta idéen att göra att par små och tunna högtalare. Antingen har man dem om man är ensam om att vilja höra musik när man somnar, eller så använder man dem när man inte kan komma överens om vilken musik som ska spelas när man ska somna eller ta en powernap.

Huvudkudden som spelar musiken

Eftersom de små och tunna högtalarna ligger under din huvudkudde och det är bara du som kan höra vad som spelas skulle man kunna säga att det är huvudkudden som låter om man ligger på den. Här kommer lite information om storlek och annat som kan vara bra och veta. Högtalarna är runda och måtten är 5c i diameter samt i,5 cm höga. De kopplas genom en hörlurssladd till din iphone som är ungefär 1 meter lång. Detta är bra eftersom det inte är bra att ha bluetooth för nära huvudet samt att bluetooth endast fungerar om man har nätuppkoppling. Högtalarnas styrka är anpassad till en miljö med relativt låg ljudnivå så de kan ej användas till så mycket annat än vad dem är till för, alltså att ha under huvudkudden.

Bild lånad från från: https://www.coolstuff.se/Kuddhogtalare